Harmonieorkest Guy Duijck

  • Vergroot lettergrootte
  • Standaard lettergrootte
  • Verklein lettergrootte

Unieke, ongeziene samenwerking tussen het Harmonieorkest Guy Duijck uit Evergem,de fanfare WIK uit Wippelgem, MAGO Gent,VBS Belzele resulteert in de geboorte van het GrootEvergems JeugdOrkest!

Door het stijgende niveau de laatste jaren van beide Evergemse muziekverenigingen, werd de drempel voor de jongste muzikanten alsmaar hoger. Op jonge leeftijd musiceren,ondergedompeld worden in een creatief klimaat én dit op een aangepast niveau, draagt bij tot een stevigere en bredere algemene basis en bijgevolg groeide de idee om een Jeugd-/Instaporkest op te richten.

In een notedop:

Onder impuls van Harmonieorkest Guy Duijck en WIK Wippelgem gaat op vrijdag 28 september 2012 het GrootEvergemsJeugdOrkest van start met van 19u tot 20u de eerste repetitie in de VBS Belzele (Belzeelsestraat 22) en vanaf 20u feestelijke receptie om de oprichting te vieren! Wie mag meespelen? Iedereen die een blaas- of slagwerkinstrument bespeelt,maar ook cellisten en contrabassisten van alle niveaus (ook volwassenen) zijn welkom op onze wekelijkse repetitie!

Volg je les aan MAGO Gent (Evergem,Ertvelde..) dan krijg je bij voldoende aanwezigheid op repetities en concerten zelfs de helft van je inschrijvingsgeld terugbetaald aan het einde van het schooljaar én daarbovenop als je al in de middelbare graad zit, kan je het GEJO ook kiezen als samenspelvak!

Interesse?

Dit e-mailadres is beschermd tegen spambots. U heeft Javascript nodig om het te kunnen zien. (leerkracht MAGO en aanspreekpunt GEJO)